*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne (20) funnet hardt skadd i skogen

Kvinnen som ble funnet sterkt nedkjølt i skogen ved et tjern i Koppum nær grensa, er hardt skadd. Svensk politi utelukker ikke at hun er utsatt for noe kriminelt.

14.08.03 19:28

Kvinnen ble fløyet til Ullevål sykehus torsdag morgen, etter at faren hennes fant henne sterkt nedkjølt i skogen ved et tjern.

20-åringen ble funnet ved Koppum, like over svenskegrensen i nærheten av Ørje i Østfold.

Savnet i to dager

Kvinnen bor hjemme hos foreldre sine i Koppum. Ingen har sett henne siden hun ble meldt savnet av familien tirsdag ettermiddag.

Onsdag søkte politi og omtrent 40 militærfolk etter henne. Hunder og helikopter ble brukt i søket som ble avbrutt sent onsdag kveld, melder svensk TV 4.

Torsdag formiddag ble hun funnet, bare 1,6 kilometer fra hjemmet sitt.

Funnet nedkjølt

Faren til kvinnen kontaktet politiet i Karlstad klokken 08.20 torsdag morgen.

- Han fant henne sterkt nedkjølt ved et tjern. Hun er i live, men vi vet ikke hva som har skjedd. Hun ble funnet med klærne på, sier vakthavende befal Tor Persson ved politiet i Karlstad.

Politiet avventer nå rapport fra sykehuset, men utelukker ikke at noe kriminelt har skjedd.

- Kvinnen hadde visse skader som gjør at vi betrakter dette som en kriminalsak, sier Øren Løvengerd i Karlstadpolisen til TV 2 Nettavisen.

Ikke livstruende

Tilstanden til jenta er ikke livstruende, men alvorlig og stabil.

- Hun har alvorlige hode- og ansiktsskader, opplyser fungerende informasjonsdirektør Alf Bøhler ved Ullevål sykehus til Dagbladet.no.

Jenta ble lagt inn ved 11-tida i dag.

- Det er for tidlig å si noe om årsaken bak ulykken, men det ser ut som om kvinnen kan ha ligget ute en stund. Eventuelt kan hun ha falt ned fra en høyde, sier Bøhler til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.