RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne (31) ble neppe drept

Sist oppdatert:
De foreløpige obduksjonsrapporten gir ingen indikasjoner på at en 31 år gammel kvinne, som onsdag ble funnet død i Bodø sentrum, var utsatt for noe kriminelt.

Politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall.

Klokken 21.45 onsdag fikk politiet beskjed om at det var funnet en person melderen trodde var død. Det ble raskt konstatert at meldingen stemte, og politiet har onsdag kveld og torsdag drevet tekniske undersøkelser i boligen der liket ble funnet.

Politiet har i dag, torsdag, fått bistand fra rettsmedisinere ved Universitetssykehuset i Tromsø.

- Foreløpig rapport fra rettsmedisinere og den øvrige etterforskningen styrker ikke mistanken om at kvinnen har blitt utsatt for en kriminell handling, sier politiadvokat Ronny Andersen til TV 2 Nettavisen.

Siden dødsårsaken er ukjent har politiet satt i gang rutinemessig etterforsking for å finne ut hvorfor kvinnen døde.

- Vi etterforsker dette som et mistenkelig dødsfall. Det innebærer at vi fremdeles er usikre på dødsårsaken, sier Andersen.

Han sier Salten politidistrikt fortløpende vurderer om det vil bli behov for å be om teknisk eller taktisk assistanse fra Kripos.

Andersen ønsker ikke å kommentere om politiet tror det kan ligge noe kriminelt bak dødsfallet, eller om avdøde var en tidligere kjenning av politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere