RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne (94) ranet av venninne (62)

Sist oppdatert:
En 62 år gammel kvinne er siktet for å ha slått og ranet en 94-åring på Lillehammer.

Den svært spesielle ranssaken ble meldt til politiet i Gudbrandsdalen i 23.30-tiden torsdag. Det var 94-åringens sønn som varslet om ranet.

- Vi har pågrepet og siktet en 62 år gammel kvinne for ranet. Hun skal ha vært beruset og har trengt seg inn i eneboligen til en 94 år gammel bekjent kvinne. Ifølge 94-åringen har den andre kvinnen ranet henne for flere tusen kroner, sier politiadvokat Ellen Rydjord til Nettavisen.

Kjørt til sykehus
Ransofferet ble fraktet til sykehuset i Lillehammer for sjekk etter påkjenningen. Hun skal ha blitt slått i ansiktet, men ikke kommet fysisk til skade.

- Kvinnen er naturlig nok oppskaket. Det er jo en stor påkjenning for en person i 90-åra å bli utsatt for noe slikt, sier Rydjord.

Ranet skal ha skjedd en gang mellom klokken 22 og 23.30 torsdag kveld. Den siktede 62-åringen satt hele fredag formiddag i politiavhør.

Nekter for ranet
- Hun har foreløpig ikke erkjent forholdet. Vi har beslaglagt en del penger som var i hennes besittelse, men vi vet ikke om dette er ransutbyttet. Imidlertid regner vi med å komme til bunns i dette i løpet av dagen, sier politiadvokaten.

Det er ikke tatt stilling til om 62-åringen vil bli fremstilt for varetektsfengsling.

- En ganske spesiell sak, innrømmer politiadvokat Rydjord.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere