RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne døde – ransliga tatt

Sist oppdatert:
Den 84 år gamle kvinnen døde to dager etter ransforsøket. Nå har politiet pågrepet åtte personer.

Nettavisen har tidligere skrevet om ransforsøket på Sandvika Storsenter for en uke siden. En 84 år gammel dame ble forsøket ranet. Kvinnen ble skadd i basketaket med to unge kvinnelige ranere, og døde på Sandvika sykehus to dager senere.

Nå har politiet i Vestfold og Asker og Bærum pågrepet åtte personer. Beslag som ble gjort under pågripelsen gjør at politiet nå også etterforsker dem for flere andre ransforsøk.

Vitner til ransforsøket i Sandvika Storsenter beskrev de to jentene som unge mulig østeuropeere. I tillegg fant politiet tekniske spor på åstedet som har blitt analysert.

Informasjonen fra etterforskningen gjorde at politiet allerede i flere dager har hatt mistanker mot et bulgarsk miljø. Torsdag kveld gikk de til aksjon i Vestfold.

- Etter tekniske spor og taktisk etterforskning kom vi frem til flere personer som vi kunne mistenke i forbindelse med saken, forteller Thor Upsahl i Asker og Bærum politidistrikt til Budstikka.

Flere av kvinnene og mennene i 20- til 40-årsalderen blir fremstilt for varetekt fredag.

Foreløpig vet ikke politiet om kvinnen døde som en følge av ranet, eller om det bare var en uheldig tilfeldighet. Uansett har politiet sett svært alvorlig på ransforsøket nettopp fordi kvinnen senere døde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere