RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne dømt for kontrollør-vold

Sist oppdatert:
En 43 år gammel oslokvinne er dømt til 60 dagers fengsel for å ha angrepet tre kontrollører på trikken med spark i skrittet, slag og utskjelling.

Den berusede kvinnen slo seg fullstendig rebelsk da kontrollørene på trikken ville sjekke om hun hadde betalt billett.

Nå er hun dømt til 60 dagers fengsel for vold, utskjelling, løsgjengeri og for å ha kastet en stein gjennom vinduet til skjenkestedet Original Pilsen, skriver Aftenposten.

Det var 27. juli i fjor at tre ansatte i Oslo Sporveier utførte billettkontroll på Grünerløkka. Da kvinnen ble stanset, ble hun aggressiv og sint. Hun skjelte kontrollørene ut etter noter og gikk snart over til vold:

Hun sparket en i skrittet, slo den andre i ansiktet og spyttet på den tredje. Noen dager tidligere skal hun også ha angrepet en tilfeldig forbipasserende i Bogstadveien.

I Oslo tingrett nektet 43-åringen straffskyld og hevdet at hun ikke husker noen av episodene. Hun innrømmet imidlertid at hun har et alkoholproblem. Retten fastsatte straffen til 60 dagers ubetinget fengsel. I straffskjerpende retning legger retten blant annet vekt på at volden ble utøvet mot flere offentlige tjenestemenn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere