*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne død etter båtulykke

En kvinne er funnet død i en båt i Fredrikstad i natt, mens en mann er brakt til sykehus med moderate skader - begge trolig som følge av en ulykke.

04.06.05 12:46

Politiet i Fredrikstad fikk klokka 03.40 natt til lørdag melding om at en båt hadde vært utsatt for en ulykke. Liggende på en brygge i Fredrikstad sentrum fant politipatruljen en skadd mann, mens en kvinne ble funnet død og med ytre skader i en båt som lå fortøyd ved bryggen.

Tar blodprøver
- Båten, som er 20 fot lang og har en utenbordsmotor på 150 hestekrefter, var påført betydelig skader, og vi tror det dreier seg om en ulykke, sier operasjonsleder Martin Nygårdsmoen ved Østfold politidistrikt til TV 2 Nettavisen. Han sier det rutinemessig blir tatt blodprøve av mannen for å slå fast om han er ruspåvirket.

Søkte i vannet
Nygårdsmoen opplyser at den skadde mannen var omtåket og ikke kunne gjøre rede for seg. Det var ingen synlige skader på bryggen. Dykkere fra Fredrikstad brannvesen ble tilkalt og satte i gang med søk i vannet rundt båten etter eventuelt andre personer. Det ble også søkt med båt i området rundt. Etter en stund ble det funnet skader på en molo på den andre siden av elva, ved gamle Fredrikstad mekaniske verksted.

- Moloen bar preg av å være truffet av en båt. Det ble også søkt i vannet ved moloen, men uten at det ble funnet noe, sier Nygårdsmoen. Han sier politiet ikke har noen indikasjoner på at det har vært andre enn de to om bord i båten.

Mannen ble brakt til sykehus, som opplyste at han hadde moderate skader. Mannens tilstand natt til lørdag var stabil.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.