*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne døde av stump vold

Den 39 år gamle trebarnsmoren som mandag for halvannen uke siden ble funnet død i en boligblokk på Ulven i Oslo, døde av stump vold.

17.09.03 13:25

Kvinnens tidligere samboer og barnas far er siktet for forsettlig drap.

Både kvinnen og barnefaren - også han 39 år gammel - er fra Kosovo og har lovlig opphold her i landet. Kvinnen kom i 1995 eller 1996, mens mannen kom etter i 1999.

Ukjent motiv
Det var kvinnens tidligere samboer som selv ringte politiet og sa han hadde kvalt sin eks-samboer. Det skjedde på formiddagen mandag 8. september.

- Vi kan av hensyn til etterforskningen ikke gi noen detaljer om hendelsen. Men foreløpig obduksjonsrapport viser at kvinnen ble drept av stump vold, sier avdelingssjef Finn Abrahamsen ved Oslo-politiets voldsavsnitt til NTB.

Motivet for drapet er ikke kjent, fordi eks-samboeren har nektet å la seg avhøre. Avhør vil tidligst skje i slutten av denne uken, trolig ikke før i neste, ifølge Abrahamsen.

Mye uklart
Kvinnen ble funnet død i kjelleren i boligblokken der hun bodde sammen med sine tre små barn. Politiet vil foreløpig ikke si noe om hvor eller når drapet kan ha skjedd.

- Det vil det først være aktuelt å legge fram når vi avhører mannen, sier Abrahamsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.