RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne drept på Hylkje

Sist oppdatert:
En kvinne i 30-årene er drept på Hylkje utenfor Bergen. Den antatte gjerningsmannen i 30-årene er pågrepet.

Kvinnen, som var i 30-årene, skal være drept av en mann på samme alder. Politiet vil ikke si hva drapsvåpenet er. Mannen ble pågrepet etter å ha stukket av med væpnet politi i hælene.

Storaksjon
En nabo TV 2 Nettavisen har snakket med, forteller at han har oppholdt seg utendørs hele torsdagen i nærheten av huset, uten å ha hørt noe mistenkelig.

- Jeg merket ikke noe som helst før ambulansene sto der borte, sier han.

Bevæpnet politi rykket ut til storaksjon på Hylkje, ikke langt fra Bergen Kretsfengsel, da alarmen gikk ved halv seks-tiden i kveld. I tillegg til politet, ble både ambulanse og luftambulanse tilkalt.

Pågrepet på Spar
Politiets operasjonsleder beskrev da situasjonen som uklar. Kort etter ble en mann i 30-årene, den antatte gjerningsmannen, pågrepet ved den lokale Spar-butikken.

Ifølge Trygve Hillestad, informasjonsansvarlig i politiet, dreier det seg om en legemsbeskadigelse med døden til følge.

Etter det TV 2 Nettavisen erfarer, skal drapsofferet være en kvinne i 30-årene, som angivelig leier underetasjen i et hus på Åsane. Kvinnen skal ha flere barn i skolealder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere