Kvinne funnet alvorlig skadd

Den bevisstløse kvinnen ble levert på Legevakten med omfattende skader søndag morgen. Kjæresten avhøres av politiet.

09.07.06 13:14

En 48 år gammel kvinne ble kjørt til Follo legevakt av to menn søndag morgen. Hun var bevisstløs, og hadde omfattende skader i brystet, ribbensbrudd, punktert lunge, leverskader, nyreskader og hodeskader. Legene sendte henne straks til akuttmottaket på Ullevål sykehus.

- Uklart hendelsesforløp
Kvinnens kjæreste og kjærestens kamerat, som skal ha funnet henne i skrenten, er nå til avhør hos politiet i Follo. I utgangspunktet avhøres de som vitner.

- Det er en sak med noe uklart hendelsesforløp, som vi etterforsker for å finne ut om det kan ha skjedd noe kriminelt, sier operasjonsleder Brian Skotnes i Follo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Tok følge
Kvinnen var på Sagstuen pub i Ytre Enebakk Senter lørdag kveld, og tok følge med kjæresten derfra. Hun skal ha gått fra senteret ned mot Lillestrømveien, og tatt til høyre i et kryss inn Nosaveien. Kvinnen ble funnet på høyre side av Nosaveien, omtrent 200 meter fra krysset.

- Hun skal ha gått sammen med kjæresten sin ned til Lillestrømveien. Mellom Tangen bru og Nosaveien skal de ha skilt lag, sier Skotnes.

Det skal ha skjedd klokken 02 i natt. Kjæresten har forklart at de hadde en liten uoverensstemmelse før de gikk hver sin vei.

Kvinnen skal ha blitt funnet på et sted som var godt synlig fra veien.

Søker vitner
Politiet er svært interessert i tips om saken.

- Vi er veldig interessert i å komme i kontakt med vitner som har sett henne og kjæresten gå fra puben, sier operasjonslederen.

Kvinnen hadde på seg mørk jakke med grå striper, en sort veske, en lys blå dongeribukse og lys beige sko lørdag kveld.

Tilstanden for 48-åringen er alvorlig, men stabil. Hun er bevisstløs, og vil ikke bli forsøkt vekket på flere dager.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.