Kvinne funnet død i Bergen, mann pågrepet

Mistenkelig dødsfall på Mathopen i Bergen.

Mistenkelig dødsfall på Mathopen i Bergen. Foto: Marit Hommedal (/ NTB scanpix)

En mann er pågrepet etter at en kvinne er funnet død i Bergen. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig.

05.04.14 19:24

Politiet i Bergen vil imidlertid ikke kommentere om den pågrepne mannen er siktet i forbindelse med dødsfallet eller hva en eventuell mistanke mot ham er basert på. Han ble pågrepet under rolige omstendigheter og brakt bort fra stedet. Ifølge Dagbladet er den pågrepne mannen leietaker.

Kvinnen ble funnet død i et boligstrøk på Mathopen i Laksevåg i Bergen – et rolig nabolag med mange familieboliger.

– Foreløpig har vi konstatert at en kvinne er funnet død. Omstendighetene rundt dødsfallet er mistenkelige, sier politioverbetjent Tore Salvesen i Hordaland politidistrikt til Bergens Tidende.

Politifolk ventet lørdag ettermiddag på at kriminalteknikere skulle gjøre sine undersøkelser på det som kan være et åsted. Huset der kvinnen ble funnet var lørdag ettermiddag avsperret.

– Vi vil avhøre en del vitner som vi håper kan kaste lys over det som har skjedd. Det gjelder blant annet husets eier og andre personer som har tilknytning til huset, sier Salvesen.

Det skal blant annet være funn på stedet som tyder på at dødsfallet er mistenkelig, ifølge VG.

Mannen som er pågrepet skal avhøres omgående lørdag kveld. Salvesen «regner med å ha en relativt god oversikt over hva som har skjedd» i løpet av kvelden, ifølge TV 2. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.