Ambulansepersonell rykket i 20.40-tiden onsdag ut til en kommunal bolig på Husøy der det var funnet en livløs kvinne i 40-årene. Kvinnen ble funnet inne i leiligheten, skriver Tønsbergs Blad.

Ambulansen ba om bistand hos politiet, noe som er rutine i slike saker. Da politiet kom fram var døra ulåst. Sammen med andre funn styrket det politiets mistanke om at kvinnen kan ha blitt utsatt for en kriminell handling.

– En kvinne ble funnet bevisstløs i boligen og hadde skader på kroppen, som gjør at vi mener dødsfallet er mistenkelig, sier operasjonsleder Inge Omli Landsrød i Sørøst politidistrikt til Nettavisen.

Man pågrepet

Klokka 21.53 kjørte politiet avgårde med en mann som ble pågrepet. Det skal være en nabo som politiet ønsker å få sjekket inn eller ut av saken. Etter hva TB erfarer er mannen i 50-årene.

Han skal ha status som mistenkt. En del av området er avsperret. Ifølge innsatsleder Epsen Solemdal skal det ikke ha vært noen annen kjent relasjon mellom mannen og den døde kvinnen enn at de var naboer. Den pågrepne skal nylig ha flyttet til stedet.

- En kvinne ble funnet bevisstløs i boligen og hadde skader på kroppen som gjør at vi mener dødsfallet er mistenkelig, sier operasjonsleder Inge Omli Landsrød i Sørøst politidistrikt til Nettavisen.

- Den pågrepne mannen har per nå status som mistenkt.

Politiet fikk melding om en bevisstløs person klokken 20.40 onsdag kveld. Det er ikke kjent når kvinnen skal ha blitt erklært død.

Skal obduseres

– Foreløpig legger vi lista høyt i etterforskningen, vi kjører taktisk og teknisk etterforskning parallelt. Dette er ingen klar sak, verken den ene eller den andre veien. Det er med andre ord ikke sikkert at kvinnen har vært utsatt for noe kriminelt, sier innsatsleder Epsen Solemdal til Tønsbergs blad.

Kvinnen skal obduseres.

– Nå venter vi på kriminalteknikere. Pårørende skal også varsles, sier innsatslederen.

Tønsbergs Blad fikk melding av folk om at det var observert et politihelikopter over stedet. Det avkrefter innsatslederen.

Her kan du lese flere nyheter på Tønsbergs Blad.