Kvinne funnet død i Langesund

Sivilforsvaret driver søk etter en kvinne som forlot en privat fest natt til lørdag.

Sivilforsvaret driver søk etter en kvinne som forlot en privat fest natt til lørdag. Foto: Peder Gjersøe (NTB scanpix)

En død kvinne er funnet i Langesund der en 25 år gammel kvinne har vært savnet siden natt til lørdag.

06.03.17 19:36

– Jeg kan bekrefte at det er funnet en død kvinne i havnebassenget, sier politiadvokat Kjetil Langbach i Sør-Øst politidistrikt til NTB.

Kvinnen ble funnet av letemannskaper fra Røde Kors ved 17.30-tiden mandag ettermiddag.

Det er ikke bekreftet at det er den savnede Renate Moen (25) som er funnet, men kvinnens pårørende er varslet. 25-åringen er ikke blitt sett siden hun forlot en privat fest i byen natt til lørdag. Hun forlot festen uten yttertøy, og telefonen hennes ble funnet i huset der hun sist ble sett. Funnstedet i sjøen var bare noen hundre meter fra der festen ble arrangert fredag kveld, skriver Telemarksavisa.

– Nå gjenstår det å finne identiteten til den avdøde og finne årsaken til at vedkommende var der, og ikke minst dødsårsaken, sier Langbach.

Det var Moens foreldre som meldte henne savnet rundt et døgn etter at hun forlot selskapet som politiet betegner som en helt vanlig, privat fest. Politiet gikk i samråd med hennes pårørende ut med en offentlig etterlysning av henne tidligere mandag.

Politiet har siden forsvinningen lett med mannskaper, hunder og helikopter. Norske Redningshunder, Sivilforsvaret, Røde Kors har også deltatt i letingen.

Les også: Stor leteaksjon etter savnet kvinne i Langesund

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.