RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne funnet etter snøskred

Sist oppdatert:
En kvinne ble tatt av snøskred i Selbu, redningsmannskapene har nå funnet kvinnen.

Hovedredningssentralen i Sør-Norge rykket ut med luftambulanse og Sea King helikopter etter at det kom melding om at en kvinne var tatt av snøras klokka 15.15.

Rundt en time seinere ble kvinnen funnet.

- Kvinnen er nå lokalisert og tatt under behandling på stedet. Hun blir nå fraktet til sykehus i Trondheim, opplyser Hans Christensen ved hovedredningssentralen til TV 2 Nettavisen.

- Kvinnen gikk for egen maskin etter at vi fant henne, så tilstanden hennes skal være bra. Hun er likevel sendt i Sea King til St. Olavs hospital i Trondheim for en sjekk, sier operasjonsleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt, Birgit Monsås, til TV 2 Nettavisen.

Ulykken ble meldt av en person som var sammen med kvinnen da raset skjedde i Åsfjellet i Selbu. Redningsmannskaper måtte bruke Sea King i søket etter kvinnen, på grunn av det ulente terrenget.

Det skal ikke ha vært andre personer i området.

- Vi har søkt i området uten å finne andre spor inn i raset. Det skal heller ikke være observert andre på rasstedet, sier Monsås.

Det har regnet kraftig i området i løpet av dagen, og det kan være årsaken til raset.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere