*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne funnet omkommet

En eldre kvinne ble søndag ettermiddag funnet omkommet ute ved Verftet i Bergen. Trolig er det en savnet 78-åring som er funnet.

28.11.04 16:05

- Kvinnen er ikke formelt identifisert, men det er funnet en kvinne med tilsvarende beskrivelse som den savnede 78-åringen, opplyser operasjonsleder Konrad Grindeland ved Hordaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Det er foreløpig uklart hva som har tilstøtt kvinnen, men politiet mistenker ikke at hun har vært utsatt for noen kriminell handling.

-Redningsmannskaper fra politiet og Røde Kors avslutter søket og anser saken som oppklart, dersom det ikke skulle dukke opp helt nye opplysninger, informerer politiet.

Skulle handle

Kvinnen skulle ut å handle lørdag formiddag, og hadde ikke vært sett siden, da hun ble funnet ute ved Verftet søndag ettermiddag.

Kvinnen var iført en halvlang brun pelskåpe, mørke joggebukser og støvletter da hun forsvant.

- Det ble lett etter den 78 år gamle kvinnen i går kveld etter at hun ble savnet fra Johanneskirken aldershjem, opplyser operasjonsleder Per Stigler ved Hordaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Områdene det ble søkt i lørdag var Møhlenpris, Nygårdsparken, Nygårdshøyden og kaiene i området, melder Bergens Tidende.

Søndag formiddag ble også Røde Kors satt inn i søket.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.