RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne gift i ett år uten å vite det

Sist oppdatert:
En 22 år gammel Oslo-kvinne fikk sjokk da hun fikk skilsmissepapirer i posten. Hun visste ikke at hun da hadde vært registrert som gift med en pakistansk mann i ett år.

Kvinnen ble for litt over tre år siden frastjålet lommeboka i Oslo. Nå mener hun at den pakistanske mannen har brukt legitimasjonen hennes til å få i stand et falskt giftermål, skriver Dagbladet.

Giftermålet ble ifølge papirene inngått i menigheten Islamic Cultural Centre i Oslo i november 2002. Den 22 år gamle kvinnen tror at mannen har brukt en norsk stand-in under bryllupet.

- Jeg fikk sjokk. Jeg har aldri giftet meg, og skjønte ikke hva som skjedde, sier hun.

Imam Maulana Mehboob-ur-Rehman i menigheten sier at de er nøye med at de som gifter seg har papirene i orden, og forstår ikke hvordan dette kan ha skjedd. Han sier at han tror mannen har lurt både menigheten og kvinnen.

22-åringen prøver nå å få kjent ekteskapet ugyldig. Hun anmeldte forholdet, men politiet har nå henlagt saken fordi de ikke har klart å få tak i mannen. Heller ikke kvinnen eller mannens advokat har lyktes med dette. Mannen opererer med flere navn i Norge.

© NTB

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere