*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne i slutten av 60-årene overfalt og ranet i sitt eget hjem

Overfallet skal ha skjedd natt til forrige lørdag. Kvinnen er lagt inn på sykehus.

07.10.15 10:03

Nettavisen oppdaterer artikkelen.

Ranet skal ha skjedd i en bolig på Montobelle, vest i Oslo, natt til lørdag 3. oktober, står det i en pressemelding som Oslo politidistrikt har sendt ut.

– Vi ble varslet om hendelsen på dagen på lørdagen. Vi fikk et varsel fra noen på stedet. Kvinnen var alene hjemme da overfallet skjedde, sier politiinspektør Trude Maren Buanes ved Majorstuen politistasjon til Nettavisen.

Dersom du har tips i saken kan du ringe politiet på: 2266 8458.

I pressemeldingen står det at kvinnen skal ha blitt bundet med strips på hender og føtter. I tillegg ble hun tapet foran munnen. Kvinnen skal ha lagt seg til å sove ved midnatt og våknet senere av at en mann var inne på soverommet hennes.

Fornærmede skal ha blitt funnet av naboer i 12.30-tiden lørdag. Da var kvinnen fortsatt bundet og tapet.

Ifølge politiet skal gjerningspersonen, eller -personene, ha fått med seg flere verdifulle gjenstander før han forlot leiligheten.

– Foreløpig er ingen siktet i saken og vi leter etter mulige gjerningspersoner. Jeg ønsker ikke å gå i detalj på hva kvinnen er utsatt for annet enn at det er grov vold, sier Buanes.

Politiet vurderer fortløpende om de skal gå ut med offentlig etterlysning med bilder.

– Foreløpig har vi ikke klart for oss om det dreier seg om én eller flere gjerningspersoner.

I pressemeldingen ber politiet også publikum om hjelp:

«Vi ønsker å komme i kontakt med publikum som kan ha observert mistenkelige personer eller kjøretøy i området Montebello fredag kveld/natt til lørdag 3. oktober. Publikum som kan ha opplysninger som kan være av interesse for etterforskningen bes om å ta kontakt med politiet.»
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag