Kvinne kan ha vært til stede da Tina ble drept

Stavanger 20150919. Tina Jørgensen ble funnet i denne kummen på parkeringsplassen utenfor Bore Kirke i Rogaland.

Stavanger 20150919. Tina Jørgensen ble funnet i denne kummen på parkeringsplassen utenfor Bore Kirke i Rogaland. Foto: Carina Johansen (NTB scanpix)

Foruten to siktede 36-åringer, mener politiet at også søsteren til en av dem var på åstedet da Tina Jørgensen ble drept for 15 år siden, skriver Rogalands Avis.

24.09.15 09:30

Kvinnen er søster av 36-åringen som ble pågrepet først i saken. Ifølge Rogalands Avis' opplysninger hadde hun en rolle i det som ledet fram til drapet 24. september 2000.

Kvinnen var ifølge avisen en del av vennegjengen fra Lyngdal som var blitt godt kjent med Tina etter at stavangerjenta i en årrekke hadde feriert på Rosfjord Camping i Lyngdal. Grunnen til at hun ikke er en del av sakskomplekset i dag, er at hun døde for noen få år siden.

Klikk på bildet for å forstørre.

Tina Jørgensen ble drept høsten 2000. Foto: Privat

Til sammen fire menn er pågrepet og siktet i saken. Ifølge Rogalands Avis mener politiet at kvinnen var på åstedet sammen med sin nå 36 år gamle bror og en jevnaldrende mann da drapet ble begått.

Kvinnens bror skal i avhør ha pekt ut den andre 36-åringen på åstedet som drapsmannen. På grunn av store helsemessige problemer ble denne 36-åringen avhørt først onsdag denne uka, sist av de fire siktede. Mannen fikk også begrenset tiden i varetekt til to uker. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.