RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne kan ha vært til stede da Tina ble drept

Stavanger 20150919. Tina Jørgensen ble funnet i denne kummen på parkeringsplassen utenfor Bore Kirke i Rogaland.
Stavanger 20150919. Tina Jørgensen ble funnet i denne kummen på parkeringsplassen utenfor Bore Kirke i Rogaland. Foto: Carina Johansen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Foruten to siktede 36-åringer, mener politiet at også søsteren til en av dem var på åstedet da Tina Jørgensen ble drept for 15 år siden, skriver Rogalands Avis.

Kvinnen er søster av 36-åringen som ble pågrepet først i saken. Ifølge Rogalands Avis' opplysninger hadde hun en rolle i det som ledet fram til drapet 24. september 2000.

Kvinnen var ifølge avisen en del av vennegjengen fra Lyngdal som var blitt godt kjent med Tina etter at stavangerjenta i en årrekke hadde feriert på Rosfjord Camping i Lyngdal. Grunnen til at hun ikke er en del av sakskomplekset i dag, er at hun døde for noen få år siden.

Tina Jørgensen ble drept høsten 2000.

Til sammen fire menn er pågrepet og siktet i saken. Ifølge Rogalands Avis mener politiet at kvinnen var på åstedet sammen med sin nå 36 år gamle bror og en jevnaldrende mann da drapet ble begått.

Kvinnens bror skal i avhør ha pekt ut den andre 36-åringen på åstedet som drapsmannen. På grunn av store helsemessige problemer ble denne 36-åringen avhørt først onsdag denne uka, sist av de fire siktede. Mannen fikk også begrenset tiden i varetekt til to uker. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere