Kvinne knivdrept ved Kolbotn

Foto: Lien, Kyrre (Scanpix)

Politiet jakter nå på samboeren som trolig har flyktet i bil med parets barn.

01.08.10 08:28

Politi har sperret av et stort område rundt en rekkehusleilighet på Trollåsen på Kolbotn i Akershus, der kvinnen er funnet knivdrept i sitt eget hjem, skriver NRK.

Familiemedlem slo drapsalarm
Vitner forteller til NRK at de hørte et skrik rundt kl. 01 natt til lørdag.

- Det var et familiemedlem som meldte fra, i frykt for at noe hadde skjedd, sier politimester Ida Melbo Øystese ved Follo politidistrikt på en pressekonferanse lørdag ettermiddag.

Så langt er ingen pågrepet, men samboeren til den avdøde kvinnen er etterlyst.

Ifølge en av naboene i det stille boligområdet på Trollåsen, flyttet den unge småbarnsfamilien inn for et par måneder siden. Paret skal ha et barn på cirka ett år, skriver Østlandets Blad.

Politiet opplyste på pressekonferansen at man har en bred etterforskning og ikke utelukker noenting om hva som kan ha skjedd. Nærliggende politidistrikt og grensevakt er varslet.

Både samboeren og den avdøde kvinnen skal begge være i 30-årene.

Bevæpnet politi
Politiet fikk melding om hendelsen kl. 14.13, og rykket ut med bevæpnet politi og ambulanse til adressen.

Politiet har ennå ikke pågrepet noen, og foretar utspørring av alle naboer i området. Politiet venter nå på en krimtekniker som skal undersøke stedet. Kripos er også varslet om saken.

- På utkikk etter bil
Alle tilgjengelige ressurser fra Follo politidistrikt er satt inn i arbeidet med å finne gjerningspersonen, skriver politiet i en pressemelding. I tillegg til dette får Follo-politiet bistand fra andre politidistrikt.

- Vi bistår Follo og er bedt om å holde utkikk etter en bestemt bil, sier operasjonsleder Marianne Mørch ved Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.

Politiet har nå innkalt til pressekonferanse på Follo politistasjon kl. 18:45.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.