*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne knivstukket i magen i Oslo

En kvinne i slutten av 30-årene ble natt til søndag knivstukket i magen på Sandaker i Oslo og fraktet til Ullevål sykehus.

12.07.15 08:54

Politiet fikk melding om knivstikkingen i Sandaker i Oslo klokken 02.11 får Nettavisen opplyst av kriminalvakten i hovedstaden.

– Politiet rykket ut sammen med ambulanse og etterforskere fra kriminalvakten. Kvinnen ble kjørt til Ullevål sykehus for behandling. Vi har akkurat fått tilstandsrapporten som sier at hun er stabil og at det ikke er noe alvorlig, sier utrykningsleder ved kriminalvakten i Oslo Håkon Johannessen til Nettavisen.

Politiet har ikke noen mistenkte i saken, og gjorde også søk i området. politiet håper å få snakket med kvinnen i 30-årene i løpet av søndag.

– Vi har ikke fått snakket skikkelig med fornærmede ennå, men vi er i dialog med sykehuset, sier Johannessen.

Stikkskader av denne typen gjør at det kan være fare for skader på vitale organer. Derfor velger helsepersonell å gå ut fra en verstefallsteori i stedet for bare å anta at det er overflateskader.

Knivstikkingen skjedde på et busstopp på Sandaker. Kvinnen ringte selv til politiet og fortalte at hun var blitt stukket i magen.

Det skal ikke ha blitt funnet noe stikkvåpen på stedet.

Operasjonsleder Tor Guldbrandsen opplyste til TV 2 at kvinnen oppga noen navn som kunne settes i forbindelse med saken, og hun ga beskrivelse av en bil.

Gjerningsmannen, eller -mennene, skal ha forlatt stedet i en mørk til.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.