Gå til sidens hovedinnhold

Kvinne kritisk skadd i trafikkulykke i Hokksund - mann siktet

En kvinne i 20-årene er innlagt på Ullevål med kritiske skader etter en kollisjon mellom en personbil og en varebil på riksvei 35 i Hokksund onsdag morgen.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 7.35.

En mann i 40-årene som ble lettere skadd i ulykken, er siktet for å ha forårsaken kollisjonen. Politiet mener varebilen han kjørte kom over i feil kjørefelt før sammenstøtet. Mannen har fått førerkortet beslaglagt.

Kvinnen satt fastklemt en stund i personbilen som havnet på taket etter ulykken. Hun er sendt til Ullevål sykehus i Oslo med det politiet betegner som kritiske skader. Sykehuset opplyser at tilstanden hennes er uavklart onsdag formiddag.

– Varebilsjåføren ble sendt til sykehuset i Drammen etter ulykken, sier operasjonsleder Trond Egil Groth i Sørøst politidistrikt til NTB.

– Siktelsen mot ham er basert på hans egen forklaring og vitneutsagn. Varebilsjåføren var ikke påvirket av alkohol. Det er foretatt en utvidet prøve av fører, sier Groth til Drammens Tidende.

Det var kun en person i hver av bilene. Riksvei 35 ble stengt forbi ulykkesstedet etter ulykken, men ble åpnet igjen ved 12-tiden.

(©NTB)

Kommentarer til denne saken