RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne omkom i brann

Sist oppdatert:
Dødsbrann i en tomannsbolig i Vågå tirsdag.

- Brannen er under kontroll og den omkomne kvinnen er lokalisert, sier operasjonsleder Roald Sveen, ved Gudbrandsdal politidistrikt, til Nettavisen.

Han kan bekrefte at en kvinne omkom i brannen som startet i en tomannsbolig tilknyttet Vågåheimen i Vågå i Oppland. Dødsbrannen startet like før klokken 14 tirsdag og politiet fikk melding 13.57.

Noen årsakssammenheng er ikke klarlagt.

Boligen ligger rundt et tun og flere av naboene ble evakuert da brannvesenet ankom stedet. Når disse vil kunne flytte inn igjen er fortsatt noe usikkert, men branntomten representerer ikke lengre noen fare for nabobygningene. Brannen har heller ikke spredt seg til andre bygninger. Den vertikaldelte boligen er totalskadet etter brannen.

Ifølge gd.no hadde brannvesenet fått kontroll over brannen i trygdeboligen allerede ved 14.50-tiden.

Den omkomne kvinnen bodde ifølge politiet alene i boligen der brannen brøt ut. Det er nærmere 20 trygdeleiligheter på stedet og disse ble evakuert. Inntil videre er disse flyttet til Vågåheimen eller hentet av pårørende, melder avisen.


Vis større kart

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere