*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne over bord fra fiskebåt

Foto: Atle Masterbakk, (Kystvaktskipet Gideon)

En større leteaksjon er avsluttet etter at en 23 år gammel kvinner falt i sjøen utenfor Vannøya tirsdag morgen.

17.02.09 15:07

Hovedredningssentralen i Nord-Norge avsluttet klokken 13.25 søket etter kvinnen som var savnet fra en fiskebåt i Nord-Troms, heter det i en pressemelding.

Her heter det at søket avsluttes ut fra en helhetlig vurdering av sannsynligheten for å finne den savnede i live.

Det var tirsdag morgen at det ble iverksatt en stor redningsaksjon sør og øst for Vannøya i Troms etter at en kvinnelig fisker ble meldt savnet.

Tirsdag morgen var to helikopter, to redningsskøyter og flere andre fartøyer involvert i en større leteaksjon i området mellom Arnøy og Vannøy i Troms. En kvinnelig fisker var meldt savnet fra en fiskebåt som hadde et mannskap på tre.

- Kvinnen er 23 år gammel og var ikke iført redningsutstyr, opplyser pressemedarbeider ved HRS, Irene R. Skaue, til Nettavisen.

Hovedredningssentralen fikk melding om ulykken klokken 07.45.

Den 50 fot store sjarken er hjemmehørende i Tromsø, melder Nordlys. Redningsskøyta «Gideon» ligger like nord for Karlsøya og koordinerer søket på stedet. Andre båter som deltar i søket er passasjerbåten «Fjordprinsessen». Ifølge avisen, var båten på tur fra Skjervøy til Tromsø i rutegående trafikk, men har avbrutt ruta og gått inn i søket.

Været i området har være fint, med sørlig bris, minus fire grader og klart vær.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.