RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne reddet ut fra brann i Sandefjord

Sist oppdatert:

En kvinne ble reddet ut fra et brennende hus i Sandefjord mandag kveld. Ingen andre oppholder seg i huset, opplyste politiet ved 22-tiden.

Politiet ble varslet om brannen klokken 21.11 mandag kveld. Boligen ligger i Beiteveien på Åbol utenfor Sandefjord sentrum.

– Alle nødetater er på stedet og forsøker å slukke brannen. Den ene personen som greide å ta seg ut, er kjørt til sykehus på grunn av røyken, sier operasjonsleder Anne Meyer i Vestfold politidistrikt til NTB.

På Twitter meldte politiet først at det var uvisst om det var flere personer inne huset. Ifølge lokalavisen Sandefjords Blad er det en kvinne og hennes datter som skal bo i huset. Moren skal ha blitt fraktet til legevakt i Sandefjord, mens det en stund var uklart om datteren hadde kommet seg i sikkerhet. Kort tid etter meldte politiet at de hadde oppnådd kontakt med alle beboerne i huset.

Huset skal ha blitt overtent i løpet av få minutter, og det var naboer som meldte ifra til nødetatene om brannen.

– Det siste jeg hørte fra brannvesenet var at flammene var blitt noe mindre. Vi har ikke fått beskjed at røykdykkerne har gjort seg ferdig, opplyser Meyer til NTB ved 22-tiden. Det skal ikke være fare for spredning til andre bygninger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere