RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne savnet i Bergen

Sist oppdatert:
Hundepatruljer og mannskaper fra Røde Kors leter etter en 49 år gammel kvinne som er savnet på Flaktveit i Åsane i Bergen.

Ifølge Bergensavisen ble kvinnen siste sett mandag klokken 15.00. Det var hennes ektemann som meldte henne savnet i morges.

- Vi har tatt utgangspunkt i hennes hjem og leter i området rundt der. Vi frykter at det kan ha tilkommet henne noe slik at hun ikke har mulighet til å ta seg hjem, sier lensmann Arne Gardøy ved Arna og Åsane politistasjon til TV 2 Nettavisen.

Leter i Liafjellet
Det er i dag noen få minusgrader i bergensområdet. Gardøy sier at kvinnen var kledd for å være ute da hun forsvant fra sitt hjem.

- Vi leter på Liafjellet og i Hjortlandsdalen. Det er om lag 15 mannskaper fra Røde Kors og hundepatruljer i området, forteller Svein Bruarøy, operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt, til BA.

Også helikopter er satt inn i søket etter kvinnen.

Signalement
Den savnede er 159 cm høy, rak med sped kroppsbygning. Hun har langt, kunstig farget brunt glatt hår, rund ansiktsform, lys hud, grønne øyne, rett nese og inntilsittende ører.

Kvinnen snakker vestlandsdialekt. Hun var iført brune Ecco sko og grå allværsjakke med sorte striper da hun sist ble sett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere