RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne savnet i Stord

Sist oppdatert:
En 35 år gammel kvinne er meldt savnet i Stord lørdag kveld. Leteaksjonen pågår utover natten.

Operasjonsleder ved Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt, Johan Inge Særsten, sier til Nettavisen at en 35 år gammel kvinne er meldt savnet på Stord lørdag kveld.

- Det er en 35 år gammel dame som ikke møtte til avtalt plass og tid i forhold til mannen sin. Han meldte så i fra til oss, sier Særsten til Nettavisen.

Politiet, mannskap fra Røde Kors og flere båter fra hovedredningssentralen leter nå etter kvinnen i sentrum og havneområdet rundt Leirvik i Stord.

Politiet fikk melding kl. 18.15. lørdag kveld.

- Da gikk vi i gang med å sjekke ut de områdene som er mest aktuelle. Vi kontaktet redningssentralen, og det er båter med dykkere ombord som leter etter henne. Det er snakk om et stort havneområde som vi søker gjennom, sier Særsten.

De har ennå ikke tatt i bruk helikopter fordi dette ikke egner seg til et slikt søk. Det er nemlig for mange mennesker i havneområdet til å ta i bruk varmesøkende kamera ombord i helikopteret.

Det er ingen grunn til å tro at 35-åringen har dratt ut i en båt. Søket vil etter hvert bli utvidet til noen kjente områder for kvinnen, som gjelder både tur- og boligområder.

- Vi fortsetter utover natten, Særsten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere