Gå til sidens hovedinnhold

Kvinne slept etter buss

Kvinnen fikk den høyre armen i klemme i bussdøren og måtte løpe etter da bussen begynte å kjøre. Til slutt ble hun slept etter kjøretøyet.

Politiet etterlyser nå flere vitner etter at en kvinnen ble slept etter en buss i Bergen forrige søndag. Kvinnen ble ifølge politiet påført en brukket høyre arm, skrubbsår på knærne og en mørkbanket kropp etter slepeturen.

Søker spesielt to menn
- En dame i 30-årene ble ved 03-tiden søndag 4. januar slept etter en buss på strekningen mellom Torget og kjøpesenteret Galleriet i Bergen. Politiet etterlyser vitner til hendelsen, og er spesielt interessert i å komme i kontakt med to menn i 20-30-årene som damen selv så ved Torgalmenningen da hun ble slept etter bussen, sier informasjonsleder Trygve Hillestad ved Hordaland politidistrikt.

Ifølge Hillestad skjedde ulykken da kvinnen skulle gå på bussen ved lyskrysset Torget/Strandkaien.

- Her er ikke busstoppested, men bussjåføren, som ventet på grønt lys, åpnet likevel fremre dør for å slippe på noen damer som ønsket å være med bussen. Da det ble 30-åringen sin tur til å entre bussen, ble døren lukket slik at damen ble klemt fast med høyre arm innenfor døren. Bussen fikk samtidig grønt lys og begynte sin ferd mot kjøpesenteret Galleriet, opplyser informasjonslederen.

Måtte løpe etter bussen
Hillestad sier at den fastklemte kvinnen greide å løpet etter bussen et stykke på vei.

- Men etter en tid ble farten for stor slik at damen ble hengende etter bussen på vei mot kjøpesenteret Galleriet. Først da ble damen oppdaget og bussdøren åpnet. Politiet ser ikke bort i fra at noen kan ha sett damen da hun løp ved siden av bussen. Dette kan ha blitt oppfattet som om at hun prøvde å nå bussen ved neste stopp, og at det dermed ikke var grunn til å reagere spesielt, sier Hillestad i en pressemelding.

Informasjonslederen ber om at vitner tar kontakt med Bergen Sentrum politistasjon, på telefon 55 556300.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot