Gå til sidens hovedinnhold

Kvinne tatt etter å ha kjørt på elever

Politiet i Larvik har pågrepet en kvinnelig sjåfør som de mener stakk av fra en ulykke der tre elever ble påkjørt.

- Kvinnen ble pågrepet i Larvik klokka 18.10 mandag. Hun sitter i avhør, opplyser jourhavende Hans Henrik Aske ved Vestfold politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

22-åringen er foreløpig siktet for heleri, men politiet tror det var kvinnen som kjørte på elevene og deretter stakk av.

-- Det som er tilfellet er at bilen er meldt stjålet så langt tilbake som den 23. desember 2003, og bakgrunnen for at kvinnen er pågrepet er at et vitne hadde sett kvinnen gå inn i bilen tidligere i dag. Kvinnen er altså foreløpig siktet for ulovlig bruk av bilen, forteller Aske.

Vitneobservasjonen av at kvinnen gikk inn i bilen fant imidlertid sted før de tre ungdommene ble påkjørt.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 10.25 mandag. Bilen, en mørk Chrysler Voyager, ble senere funnet av Viking redningstjeneste i Fiskeveien i Larvik. Det viste seg at bilen var stjålet.

- Bilen hadde preg av å ha vært innblandet i en påkjørsel og stemte med beskrivelsen. Det viste seg at den var meldt stjålet i Sandefjord 22.desember, sier operasjonsleder Petter Aronsen til NTB.

- Det var en kvinne som kjørte bilen. Vi vet ikke hvorfor hun valgte å stikke av, men hun må ha merket at hun kjørte på elevene, sa operasjonsleder Tor Kiste i Vestfold politidistrikt til TV 2 Nettavisen mandag formiddag.

Ulykken skjedde i Yttersøveien rett ved Hedrum ungdomskole. De tre 13 år gamle jentene var på vei til skolen da ulykken skjedde. De ble ikke alvorlig skadd, men likevel kjørt til Larvik sykehus.

Reklame

Siste sjanse: 10 superkupp du gjør på Cyber Monday