Kvinne tatt for knivstikking

En mann i 40-årene er brakt til sykehus med alvorlige skader etter knivstikking i Drammen natt til fredag.

02.12.05 12:30

En kvinne i 30-årene er pågrepet og mistenkt i saken, sier operasjonsleder Rune Hunshamar i Søndre Buskerud politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Knivstikkingen skjedde på Åssiden i Drammen. Politiet rykket ut til leiligheten etter melding om husbråk klokken 01.14 i natt. Både offeret og fornærmede er bosatt i Drammen, men politiet vil ikke utdype forbindelsen mellom de to. Begge er av utenlandsk opprinnelse.

- Uoverenstemelse
Politiadvokat Anders Green i Søndre Buskerud politidistrikt opplyser til TV 2 Nettavisen at det skal ha oppstått en uoverenstemmelse mellom mannen og kvinnen som var i leiligheten.

- Kvinnen har status som mistenkt og sitter i avhør nå, sier Green til TV 2 Nettavisen klokken 12.

Politiet har vært i leiligheten på Åssiden i Drammen og sikret spor. Green vil ikke si noe om hva slags spor dette er, eller hvem som eier leiligheten.

- Vi vil nå klarlegge hendelsesforløpet. Det er tidlig i etterforskningen, sier Green.

Sendt til Ullevål
Mannen ble raskt brakt til sykehus i Buskerud, men tilstanden var så alvorlig at han måtte videresendes til Ullevål universitetssykehus for behandling.

Ullevål universitetssykehus vil ikke gi flere opplysninger om pasienten før politiet gir tillatelse til dette, heter det i en pressemelding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.