RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne til sykehus etter brann på Fræna i Romsdal

Sist oppdatert:
En kvinne er fraktet til sykehus med lettere skader etter en storbrann i et rekkehus på Fræna i Romsdal tirsdag ettermiddag. Rekkehuset fikk store skader.

– Kvinnen skal ha blitt utsatt for røykpåvirkning. Ingenting tyder på at hun er alvorlig skadd, sier operasjonsleder Arild Reite i Møre og Romsdal politidistrikt.

Politiet meldte om brannen på Elnesvågen ved 14.30-tiden. Rundt en time senere meldte brannvesenet i Møre og Romsdal at de hadde kontroll på brannen. De var da i gang med etterslukking.

Rekkehuset har seks boenheter. Det ble først meldt om brann i kjøkkenet i den ene boligen, men brannen spredte seg siden i flere retninger. Politiet har kontroll på alle beboerne.

– Det har vært gjennombrenning til flere av boligene. Vi ser ikke for oss at noen av beboerne kan flytte hjem i kveld. Vi har derfor ordnet midlertidig bolig til alle, sier Reite.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere