RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne tiltalt for drapsforsøk

Sist oppdatert:
- Stikk ordentlig! skal mannen ha sagt, samtidig som han blottet brystet for sin 41 år gamle kjæreste. Nå er kvinnen tiltalt for å ha tatt mannen på ordet og satt kniven i ham.

Torsdag stod kvinnen tiltalt for drapsforsøk på i Oslo tingrett, etter en fuktig kveld med et tragisk utfall.

Under en fest hjemme hos den 41 år gamle kvinnen hadde hun, offeret som da var kjæresten og et vennepar drukket tett før tragedien inntraff klokken 20:00 fredag 20. mars i år. Kjæresten skal ha kommet med ukvemsord mot kvinnen som ba ham forlate leiligheten eller gå og legge seg.

- Jeg maste flere ganger. Til slutt tok jeg opp kniven og spurte om jeg skulle bli nødt til å bruke den for å få ham til å gå hjem eller gå og legge seg. Så rispet jeg ham i armen, sa kvinnen.

- Stikk ordentlig
Ifølge den tiltalte skal kjæresten da ha blottet brystet og sagt «stikk ordentlig». Etter dette husket ikke kvinnen noen ting før hun ble pågrepet av politiet i veien utenfor huset hun bor i.

Mye tyder imidlertid på at kvinnen stakk mannen to ganger. Det ene knivstikket gikk inn i brysthulen på mannen. Fordi mannen kom raskt til sykehuset overlevde han det dødelige stikket.

- Ville ikke drepe
Partene i Oslo tingrett er ikke uenige i selve hendelsesforløpet. Spørsmålet er om kvinnen hadde som intensjon å ta livet av kjæresten. Hun hadde reagert negativt da kjæresten kom med ukvemsordene, men skyldte på en tredjeperson i leiligheten for at det hadde oppstått en krangel mellom hun og kjæresten.

- Jeg hadde aldri i verden tenkt å ta livet av ham. Han var nesten for snill til å være sann, sa kvinnen i retten.

Dommen i saken faller senere denne uken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere