*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne tisset i drosje

Kvinnen (49) var så full at drosjesjåføren ikke fikk henne ut av bilen. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Dette er litt av det politiet i Oslo har hatt å jobbe med.

Tisset i drosje
OSLO SENTRUM: Kl. 02.21 i natt i Olav vs gate 1ba en drosjesjåfør om bistand fordi han ikke klarte å få en meget beruset kvinne ut av drosjen. Politiet kom til stedet og påtraff en meget beruset kvinne på 49 år. Hun hadde tisset i drosjen og sjåføren vurderte å anmelde henne. Kvinnen ble kjørt til Sentralarresten.

Stjal pengeboks og kakeboks fra skole
LINDERUD: Natt til lørdag, kl. 00.03, ble det meldt om et innbrudd i Linderud barne- og ungdomsskole. Et vaktselskap ringte politiet og fortalte at 3 personer hadde brutt seg inn i kontorfløyen på skolen og at en fjerdemann stod utenfor og holdt vakt. Kl. 00.11 meldte vaktselskapet at tre personer var på vei ut og at de bar på noe. Like etterpå ble det opplyst at vaktselskapet hadde kontroll på en person og at de tre andre stakk fra stedet. Flere politienheter kjørte mot stedet og søkte i området. Etter hvert påtraff politiet to personer i nærområdet som ble sjekket nærmere. Den ene av de to ble «pratet» inn i saken av førstemann som ble pågrepet av vekteren, og den andre kjente vekteren igjen. Resultat ble tre pågrepne av totalt fire. Politiet fant en boks med penger samt en kakeboks som var stjålet fra skolen. Vekteren hadde med seg videokamera og filmet innbruddet. En av personene ble kjørt til sentralarresten mens de to andre ble kjørt til Barnevernsvakten.

Ville åpne mobilabonnement i falskt navn 1
ALNABRU: Lørdag, kl. 14.30, kom det melding fra en forretning på Alnabru om en person hadde forsøkt å åpne mobilabonnement i en annen persons navn. Vedkommende legitimerte seg med et førerkort som ikke var hans. Det ble funnet flere kort på vedkommende og de var ikke hans. Mannen i 20-årene ble pågrepet og satt i arrest

Ville åpne mobilabonnement i falskt navn 2
LINDERUD: Ca. kl. 17.30 lørdag kom det melding fra en forretning på Linderud senter. En person forsøkte å åpne mobilabonnement i en annens navn, hadde et bankkort som ikke var hans. Mannen i 20-årene ble pågrepet og satt i arrest.

Les flere saker fra iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.