RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinnelik var ikke Dung

Sist oppdatert:
Politiet fikk et lite håp om at den savnede kvinnen var blitt funnet tirsdag.

(iBergen.no) Politiet i Laksevåg i Bergen ante håp om en løsning på Dung Tran Larsens forsvinningsgåte, da liket av en kvinne ble funnet i vannet utenfor Kalvøya i Høvåg ved Lillesand tirsdag.

Ingen savnet
Den uidentifiserte kvinnen av ukjent alder så ut til å ha ligget i vannet lenge da hun ble funnet av en lokal fisker. Politiet ble varslet og også de kunne konstatere at kvinnen ikke hadde falt i vannet nylig.

Ingen personer var meldt savnet i området og den omkomne måtte derfor sendes til kriminalteknisk for identifisering. Det fikk politigruppen som etterforsker forsvinningen av Dung Tran Larsen til å kontakte Agder politidistrikt.

Håpet var at Tran Larsen, som har vært savnet siden midten av juli i fjor, endelig skulle være funnet. Men det viste seg at kvinnen i sjøen ikke var den savnede Larsen.

- Det stemte ikke
- Ja, vi har sett bilder av avdøde og det er ingenting som tyder på at det er Dung. Det var mye som ikke stemte med henne, sier politiinspektør Tore Salvesen til iBergen.no.

Heller ikke i hagen rundt huset i Krabbedalen har politiet gjort noen funn. Siden mandag har hagen blitt endevendt etter at kadaverhunder markerte flere steder på eiendommen.

- De markerte på andre ting, viste det seg. Vi har avsluttet søket der nå, sier Salvesen.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere