RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Kvitterte» ut kokain

Foto: Tollvesenet (Illustrasjon)
Sist oppdatert:
Tollerne på Torp gjorde nok et beslag og har stoppet fire kilo smuglerkokain.

Fredag 13. juni ble en nigeriansk statsborger stoppet for kontroll av Tollvesenet på Torp flyplass i Sandefjord.

Nervøs
- Tolltjenestemennene observerte at mannen virket nervøs i det han skulle passere en narkotikahund som var i jobb på grønn sone, skriver Tollregion Sør-Norge i en pressemelding.

Mannen ble tatt til side for samtale. Han kunne ikke redegjøre for hensikten med besøket i Norge, og mistanken om at han kunne smugle narkotika ble forsterket. Mannen ble deretter tatt med til sykehus for nærmere undersøkelser. I løpet av natten «kvitterte» han ut ca. 750 gram kokain.

Fire kilo
Det er den sjette kureren siden april i år som er tatt på Sandefjord Lufthavn etter å ha svelget kokain. Til sammen har tollvesenet stanset om lag fire kilo kokain forsøkt smuglet inn til Norge.

- Dette bekrefter viktigheten av Tollvesenets tilstedeværelse som samfunnsbeskytter ved de mange grense-innpasseringsstedene i tollregion Sør-Norge, sier fungerende kontorsjef Rune Pettersen ved Sandefjord tollsted.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere