RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kystperler til leie

Foto: Oslofjorden Friluftsråd
Sist oppdatert:
Ikke planlagt ferien ennå? Her er noen rimelige alternativer

Nå kan drømmen om skjærgårdsferie bli en realitet. Oslofjordens Friluftsråd har hytter tilgjengelig til en billig penge.

Se bilder nederst i saken!

Prisene varierer fra snaue 50 kroner for en klappseng og opptil 4000 for et hus med hele 32 senger, og hyttene kan leies i tre dager.

Sjekk prisene her!

Noe for alle
- Dette er et tilbud for alle, sier Kyrre Hurum ved Oslofjordens Friluftsråd til Nettavisen.

Kystled Oslofjorden er et nettverk av overnattingstilbud langs kysten. Totalt 25 hytter inngår i Kystled Oslofjorden. Det er mye å velge i, alt fra store hytter med plass til skoleklasser, til små hytter med plass til to.

- Dette er et populært tilbud, allerede i april forsvinner mange av hyttene. I år har vi tre nye hytter i Vestfold så her er det fortsatt mulighet til å ta seg en ferietur, sier Hurum.

Drømmer du om ferie på et skjær er Fulehuk fyr fremdeles ledig.

- Ranvikholmen anbefales, det er litt kronglete å komme seg dit, men det er et veldig fint sted, sier Hurum.

Sjarm
Hurum forteller at hyttene tidligere blant annet har vært eid av Forsvaret og kommunene, Oslofjorden Friluftsråd har overtatt og gir nytt liv til de tidligere offentlige eiendommene.

- Vi gjør disse eiendommene tilgjengelig for folket. Vi har blant annet overtatt fyr som er blitt automatisert med tiden, disse kan fint brukes til overnatting om sommeren, forteller Hurum.

Det er enkle forhold du har i vente dersom du leier deg inn på en av hyttene. Standarden er enkel, ofte med utedo og brønnvann.

- Det viktigste er at du kan velge å vrake i noen av de fineste friområdene, det hyttene ikke har av innvendig luksus tas igjen i sjarm og beliggenhet, avslutter Hurum.

450

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere