RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Labrador fotfulgte parkkvinne

Politiet måtte hjelpe damen med å bli kvitt den innpåslitne hunden. Les politiloggen.

(iOslo.no) Oslo-politiet ligger i ikke på sofaen og sløver. Tirsdag var det nok av oppdrag å henge fingrene i. Blant dem en kontaktsøkende labrador, en påkjørt kvinne og en bil inn i et butikkvindu:

Tre biler i trafikkulykke

SINSEN: Kl. 10.20 tirsdag kom det melding om en trafikkulykke på Sinsen hvor tre biler var involvert ved en påkjørsel bakfra. En person ble kjørt av ambulanse til Legevakten. Viking bisto med å fjerne en bil. Politiet oppretter trafikkanmeldelse på forholdet.

Brann i kommunenes hus i Vika

VIKA: Kl. 14.05 kom det melding fra Brannvesenet om brann i Kommunens hus i Vika. Brannmeldingen kom fra ansatte i huset, samt flere andre innringere som fortalte politiet det kom røyk fra taket. Politipatruljer sendt til stedet, og det viste seg at det var røykutvikling fra kjelleren hvor det er en "smøregrav". Uvisst hva årsaken til brannen kan være. Brannvesenet søkte etter tre arbeidere som skulle befinne seg på stedet. To personer ble funnet i etasjen under der det brant, og tredje mann hadde forlatt arbeidsplassen før det begynte å brenne. Brannvesenet måtte lufte litt i bygget, men folk ble raskt sluppet inn igjen. Ingen personer som ble skadet.

Hund fulgte etter kvinne

FROGNERPARKEN: Tirsdag ettermiddag, kl. 15.27, fikk politiet melding fra en kvinne som var i Frognerparken. Det var en hund som hadde fulgt etter henne gjennom parken. Hunden var en labrador eller lignende og var brunaktig. En politipatrulje bisto kvinnen med å bli fri fra hunden som Viking hentet og tok vare på.

Kvinne pårygget

MAJORSTUA: Kl. 16.26 fikk politiet melding om en trafikkulykke i Majorstuveien. Det var en eldre kvinne som ble rygget på av en personbil. Hun ble trolig ikke skadet og det var liten hastighet.

Kollisjon endte i butikkvindu

OSLO SENTRUM: Kl. 19.15 tirsdag kveld fikk politiet melding om en kollisjon i Hausmanns gate ved Chr. Krohgs g. Det var en stor varebil som kom Chr. Krohgs g. mot Legevakten. Da bilen kjørte over Hausmanns g. ble det en kollisjon med en personbil. Den store varebilen fortsatte over krysset og inn i et vindu til en forretning på andre siden. En person ble kjørt til Ullevål og en til Aker sykehus samt to til Legevakten. Trolig har en av bilene kjørt på rødt lys. Det blir også tatt blodprøve pga. mistanke om promillekjøring.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere