RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lag en juleside og vinn pc

Nå har du muligheten til å gi deg selv en aller tiders julegave.

Har du lyst på en splitter ny laptop?

Da bør du melde deg på Nettavisens store hjemmesidekonkurranse. Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen, er å opprette en hjemmeside på Nettavisens nye hjemmesidetjeneste.

Deretter lager du julestemning på hjemmesiden din ved å bruke noen av de mange hjelpemidlene og malene som er tilgjengelig på tjenesten.

Den Nettavisen-leseren som lager den koseligste julesiden i løpet av perioden 19. til 31. desember, vinner en laptop av typen Acer Nett-PC. Denne ultraportable netbooken har blant annet160 GB lagringskapasitet, 1024 MB minne og innebygget webkamera.

Vinneren får også et gratisabonnement på 123hjemmeside i 12 måneder. Dette er også premien til vedkommende som kommer på andreplass i konkurransen, mens tredjeplassen gir et gratisabonnement i seks måneder.

Vinneren blir kåret på Nettavisen i den første normale arbeidsuken etter nyttår.

Lag en din hjemmeside her og delta i konkurransen!

Gratis i tre måneder
I tillegg får alle som deltar i konkurransen, et gratisabonnement i tre måneder. Dersom du ønsker å fortsette med hjemmesiden etter at gratisperioden er over, koster tjenesten 129 kroner i kvartalet. Du trenger ikke å melde deg av tjenesten etter gratisperioden for å unngå å betale.

Konkurransen er også åpen for alle Nettavisen-lesere som allerede har laget sin egen hjemmeside med 123hjemmeside.

For at Nettavisens jury skal kunne vurdere alle konkurransesidene, må deltakerne legge ut hjemmesiden på listen for Nettavisens hjemmesider når de oppretter hjemmesiden.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Alle kan!
Nettavisens hjemmesidetjeneste 123hjemmeside passer perfekt for alle som har lyst til å lage en hjemmeside, men som ikke får det til fordi de ikke kan programmering eller har nødvendig teknisk kunnskap.

Du er i gang i løpet av få minutter, og du kan enkelt lage en hjemmeside om hva du skulle ønske; familien din, en hobby, bryllupet ditt eller feriene dine. Tjenesten passer også perfekt dersom du er leder for en bedrift, forening, idrettslag eller borettslag som trenger en egen hjemmeside.

For å sette opp og vedlikeholde hjemmesiden bruker du en enkel guide som 123hjemmeside har utviklet. Du får også tilgang av spennende maler og designverktøy som gjør at du kan lage siden akkurat som det passer deg.

Malene er også nyttige til å lage selve innholdet på sidene, og du får muligheten til å sette opp dagbok, gjestebok, fotoalbum, videoklipp og familietre. Du for også tilgang til underholdningsinnhold som hukommelsesspill, bildebøker og tegneserier. Du får tilgang til over 200 maler, og du kan for eksempel enkelt lage din egen kino hvor du kan vise dine egne videoklipp. Du kan også lage fotoalbum med lysbildefremvisninger.

Eget domenenavn
Du kan selvsagt også legge inn private bilder, tegninger og annet som gjør din hjemmeside helt unik. Lag for eksempel et puslespill fra bryllupet ditt og send det til venner og familie. De kan så konkurrere om hvem som klarer å pusle sammen spillet raskest, og resultatet kan de meldte fra om i gjesteboken.

Dersom du ønsker et eget domenenavn på hjemmesiden din, for eksempel «www.dittnavn.com» i stedet for «www.123hjemmeside.no/dittnavn», kan dette bestilles ved registrering.

Klikk her for å prøve tjenesten gratis i 3 måneder!

Artikkelen er skrevet av Nettavisens avdeling for brukerbetaling.


Les også: Slik unngår du datakatastrofe

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere