*Nettavisen* Nyheter.

Lang kø på Solihøgda

Dårlig vær i Sør-Norge har fått mange til å avslutte påskeferien i dag. Det har vært stor trafikk ned fra fjellet, særlig på Østlandet i dag.

16.04.06 20:10

- Det ser ut på tellepunktene våre som om trafikken går ganske bra nå. Det har dabbet betraktelig av og trafikken går stadig nedover, sier Wenche Eikeset ved Statens Vegvesen til TV 2 Nettavisen.

For øyeblikket er det på E16 mellom Hønefoss og Solihøgda at det er mest trafikk.

Det skal også være litt kø på E6 mellom Hamar og Minnesund.

- Vi har nok sett toppen for i dag, sier Eikeset.

Vikafjellet er stengt på grunn av fare for ras, og blir ikke åpnet igjen søndag. Valdresflya er stengt på grunn av uvær, og blir heller ikke åpnet igjen i løpet av søndagen.

Her får du oppdaterte vegmeldinger

Ved Hedmark politidistrikt opplyses det om at det er stor trafikk, og en god del kødannelser. Trafikken fra Østerdalen har vært styrt om Odal siden i formiddag.

Gudbrandsdal politidistrikt opplyser at det fremdeles er saktegående kø gjennom hele Gudbrandsdalen. I dag har man hatt en liten trafikkulykke ved Sel klokken 13.15. Operasjonsleder Ann Karin Sundgården sier det kun ble snakk om lettere personskader.
Trafikken går også tregt på E16 og riksvei 4 i Vestoppland politidistrikt. Verst er det i områdene mot Hadeland og Oslo.

I Nordre Buskerud politidstrikt har køene nå løst seg opp, og trafikken går greit. I Søndre Buskerud politidistrikt meldes det at det stort sett har gått greit, men det har vært kø på begge sider av Drammenselva, spesielt på veiene E18, riksvei 35 og 283, men det meste har løst seg opp nå.

TV 2 Nettavisen følger trafikken

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.