*Nettavisen* Nyheter.

Lanserer lavprisferge til Danmark

Priskrigen innen luftfarten har inspirert rederiet Kystlink. Nå lanserer de lavprisferge til Danmark.

23.05.05 22:00

Den lille utfordreren Kystlink forsøker nå å yppe til priskrig med Stena Line, DFDS Seaways og Color Line med sin nye ferge «Pride of Telemark». Den skal frakte passasjerer mellom Norge og Danmark for en billig penge. Ruta går fra Langesund i Bamble kommune til Hirtshals på nordspissen av Danmark. Seilingene starter 18. juni.

Kopierer luftfarten
- Mange lavpriskonsepter har dukket opp de siste årene innen luftfarten. Vi har som mål å gjøre det samme innenfor fergetrafikken. Tanken bak konseptet er å gi folk mulighet til å reise til lav pris når det passer dem, og ikke bare i forbindelse med spesielle avganger med lav etterspørsel, sier markedsdirektør Lasse Andersen i Kystlink ifølge en pressemelding.

1500 passasjerer
Den nye fergen har plass til 550 biler og over 1500 passasjerer. Den vil seile to ganger daglig i høysesongen mellom 18. juni og 15. august.

Med en seilingstid på snaue fem timer hevder rederiet at de også vil utfordre konkurrentene på tid. I ett år har selskapet seilt med M/F «Envoy» på den samme strekning. Totalt har Kystlink operert på linjen mellom Langesund og Hirtshals i fem år.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag