RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Låst inne av kjæresten - falt ut av 4. etasje

Sist oppdatert:
En 20 år gammel kvinne ligger på Ullevål sykehus med alvorlige hodeskader etter at hun falt fra 4. etasje i en bygård på Vålerenga onsdag kveld.

- Kvinnen var låst inne av sin samboer, som hadde dratt derfra. Hun kunne åpnet døren innenfra, men valgte å ta seg ut av et vindu for at leiligheten ikke skulle stå åpen. Det gikk ikke så bra, sier operasjonsleder Inge Brekke ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Brukte belter
20-åringen falt rett i asfalten fra 4. etasje i en bygård på Vålerenga i Oslo. Ifølge politiet hadde kvinnen bundet sammen flere belter for å fire seg et stykke mot bakken.

Hun var ved bevissthet da ambulanse kom til stedet.

Akuttmottaket ved Ullevål universitetssykehus opplyste onsdag kveld at hun var under behandling for alvorlige hodeskader.

- Hennes tilstand er uforandret torsdag morgen, den er fortsatt alvorlig, men stabil, sier sykehusets pressetalsmann Alf Bøhler til TV 2 Nettavisen ved 07-tiden torsdag.

Samboer ikke varslet
Samboeren er foreløpig ikke avhørt.

- Vi har ikke sett noen grunn til å lete etter ham og derfor ikke avhørt ham, sier vaktleder Oddleif Sveinungsen ved krimvakta i Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Det var ikke meldt om husbråk fra leiligheten i forkant av ulykken.

Politiet vil likevel etterforske saken for å se om det kan ligge noe straffbart bak fallet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere