*Nettavisen* Nyheter.

Lastebil i sjøen - sjåfør omkom

Den 54 år gamle føreren av en lastebil omkom da bilen havnet i sjøen ved E6 på Langstein i Stjørdal kommune i ettermiddag.

12.04.05 21:35

- Det var Reidar How (54) fra Lødingen i Nordland som omkom i trafikkulykken i Stjørdal, opplyser operasjonsleder Birger Sandvik ved Nord-Trøndelag politidistrikt til TV 2 Nettavisen. How var på vei til Oslo fra Sør-Arnøy i Salten med laks da traileren kjørte av veien og delvis havnet i Trondheimsfjorden ved Langstein i Stjørdal kommune.

- Sjåføren døde momentant, opplyser Sandvik. Det var ingen andre kjøretøyer innblandet i ulykken. Politiet vet ennå ikke hva som var årsaken til at lastebilen skar av veien i den skarpe venstresvingen og raste utfor en fem-seks meter høy skråning og ned til sjøen.

Politiet fikk melding om ulykken på E6 nord for Stjørdal sentrum klokka 16.28. Veien mellom Skatval og Åsen ved Langstein var en times tid stengt mens etter ulykken, noe som førte til lange køer.

- Ttrolig har lastebilen kommet for langt ut på veiskulderen, sier Sandvik til TV 2 Nettavisen. Kjøretøyet har så rullet rundt, før det ble stående i fjæra.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag