RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Legger ut flere prøver

Sist oppdatert:
«Elevaksjonistene» vil publisere alle vårens nasjonale prøver. Neste helg legger de ut på internett de nasjonale prøvene som skal avholdes mandag.

De anonyme medlemmene i «Elevaksjonistene» mener Clemet ikke lytter nok til de som blir berørt av hennes vedtak og planer.

- Vi tar konsekvensen av dette, og setter hardt mot hardt, sier de i en pressemelding.

Den nasjonale prøven i engelsk, som skal avholdes neste mandag, vil derfor bli publisert neste helg, opplyser de.

Opprørselevene reagerer på et intervju med undervisningsministeren i Aftenposten lørdag, der hun sa at politikk ikke er bare å gjøre det som er populært.

- Men politikk er ikke bare flertall i stortinget. Politikk er å kunne lytte og snakke med de gruppene som blir berørt av vedtak og planer. Det har ikke Clemet gjort, og det synes heller ikke som hun i fremtiden vil gjøre det heller, sier de i pressemeldingen.

Gruppen skriver i en e-post til NTB at alle de nasjonale prøvene som skal avholdes i løpet av våren vil bli publiser. De gjenstående prøvene er for Grunnkurs videregående i skriving 12. april, matematikk 15. april og prøver i engelsk lesing i ukene 14, 15 og 16.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere