RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leier inn ny taxidirektør

Styret i Oslo Taxi har leid inn tidligere styreleder Wiggo Korsnes som ny direktør i selskapet.

Han blir i første omgang sittende frem til ekstraordinær generalforsamling 29. november. Korsnes har fått permisjon fra sin stilling som administrerende direktør i Norges Taxiforbund for å hjelpe til med å få orden i rekkene i Oslo Taxi.

- Med bakgrunn i Oslo Taxis turbulente situasjon på eiersiden fant jeg det riktig å fratre stillingen som konstituert daglig leder, sier Glenn Tuxen i en pressemelding.

Han understreker at den nye direktøren står utenfor striden mellom eierne i selskapet.

Tuxen ble konstituert som daglig leder i selskapet onsdag 27. oktober, da styret sa opp avalen med selskapets innleide administrerende direktør Anita Jebsen Erichsen og tre styremedlemmer trakk seg i protest.

- For meg er det viktig å understreke at jeg skal inn og gjøre en jobb for selskapet på midlertidig basis. Jeg håper det kan bidra til ro i rekkene at det kommer inn en person utenfra for å ta ansvaret for den daglige driften i Oslo Taxi, sier Wiggo Korsnes i pressemeldingen.

Wiggo Korsnes har lang fartstid i norsk drosjenæring. Han har vært drosjeeier siden 1974. Han ble valgt inn som styremedlem i Oslo Taxi første gang i 1975 og var styreleder i Oslo Taxi fra 1981 til 1991. Korsnes har også vært medlem og styreleder i forbundsstyret i Norges Taxiforbund. Han har vært administrerende direktør i Norges Taxiforbund fra 1992.

Mandag 29. november har Oslo Taxi innkalt til ekstraordinær generalforsamling. Her blir det blant annet valg av nytt styre. Det blir det nye styret som får i oppgave å finne en permanent direktør for det kriserammede selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere