Gå til sidens hovedinnhold

Leserne støtter Ragnhild

TV 2 Nettavisens lesere gir sin fulle støtte til prinsesse Ragnhild. Hun gjorde rett i å uttale seg om kongebarna, mener flertallet.

Ragnhild: - Jeg angrer ingenting

I dokumentaren «Prinsesse i eksil» som ble vist på TV 2 mandag kveld, kritiserte prinsesse Ragnhild partnervalgene til kronprins Haakon og prinsesse Märtha Louise. Hun uttalte at hun håper hun dør før sin bror kong Harald, slik at hun slipper å oppleve at kronprinsparet blir kongepar.

- En ekte prinsesse
Uttalelsene har møtt motstand fra flere hold, men nå får Ragnhild støtte fra TV 2 Nettavisens lesere. Drøye 6500 personer hadde tirsdag ettermiddag gitt uttrykk for sin mening.

HTML EMBED
SI DIN MENING:
Burde prinsesse Ragnhild holdt munn om kongebarna?
Ja, selvsagt
Nei, har rett til å uttale seg
Bryr meg ikke

Se resultat

På spørsmål om de mener prinsessen burde ha holdt munn om kongebarna, svarer 55 prosent nei. De mener hun har rett til å uttale seg.

- Er det noen som burde ”skamme” seg her, må det være den såkalte norske kongefamilien som ikke viser respekt for en ekte prinsesse. Det står respekt av prinsessen som både er ærlig og viser følelser for det landet hun er født og oppdratt i. Takk for at vi har noen som tør å tale for oss nordmenn som engang hadde respekt for kongehuset, mener en av TV 2 Nettavisens lesere.

- Flott at vi har en i vår kongefamilie som tar bladet fra munnen. Hun har så evig rett, mener en annen leser.

Støtter kritikken
33 prosent av dem som har deltatt i undersøkelsen, mener derimot at prinsesse Ragnhild burde holdt munn. 12 prosent sier de ikke bryr seg.

- Hun burde ikke uttale seg om kongehuset offentlig, mener en leser fra Lillesand. Vedkommende er likevel i mindretall.

For det er ikke bare fra TV 2 Nettavisens lesere Ragnhild får støtte. Hun får også støtte fra dagbladet.no sine lesere. Der hadde ca. 5500 personer sagt sin mening om saken frem til klokken 13 tirsdag.

58,2 prosent sier seg enig i prinsesse Ragnhilds kritikk av kongebarna. 41,8 svarer det motsatte.

Nederst på denne siden kan du skrive inn din mening.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar