*Nettavisen* Nyheter.

Leteaksjon etter to menn i Mandal

Politiet frykter at en 52-åring og en 26-åring som har vært savnet siden lille julaften, har kjørt av veien i et øde område.

26.12.08 09:18

De to ble sist sett da de forlot utestedet Berzerk i Mandal ved 3-tiden natt til julaften, skriver Fvn.no. Mennene tok trolig taxi hjem til 52-åringen.

– Han har en svart Mercedes sportsbil som vi vet sto utenfor hjemmet hans tidligere på kvelden, men som nå er borte. Derfor frykter vi at de kan ha tatt seg en kjøretur og havnet utfor veien uten at noen har merket det, sier stasjonssjef Bjart Gabrielsen ved Mandal politistasjon til NTB.

15 personer fra Røde Kors og 25 frivillige deltar nå i letingen langs veier i området. Politiet mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt. 26-åringens familie meldte ham savnet da han ikke kom hjem til jul.

– Han var kommet hjem for jula, og det er ikke grunnlag for å tro at han ville unndra seg julefeiringen sammen med familien. Vi har sjekket alle tenkelige og utenkelige steder de kan befinne seg, så det er god grunn til å tro at de ikke befinner seg i Mandal. Men hva som egentlig har skjedd, er umulig å si, sier Gabrielsen til Fvn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag