RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leter etter forsvunnet mann

Foto: Terje Bendiksby (Scanpix)
Sist oppdatert:
Politiet leter med en styrke på over 100 mann den demente 63-åringen Norvald Bjørgo som forsvant fra sitt hjem i Bergen tirsdag formiddag.

(iBergen.no) Mannen som har Alzheimers ble meldt savnet ved 22-tiden tirsdag, da han ikke var kommet tilbake etter en tur.

- Vi har mannskaper ute fra Forsvaret og Røde Kors. Sivilforsvaret er alarmert, det har vært redningshelikoptre i luften i hele natt og sporhunder ute, sier operasjonsleder Erik Gjesdal ved Bergen Politidistrikt til iBergen.no.

Norvald Bjørgo bor i Lappen, like ved turmulighetene rundt Fløyen og Ulriken i Bergen og der ligger også Bergens drikkevannsreservoir, Svartediket, der det går mange turstier forbi . Han er 183 cm høy med helskjegg, har på en brun og beige flanell skjorte. Han har Fjällreven - bukse og rød og hvit sekk. Han har fjellsko og briller med metallinnfatning. Bjørgo går mye på tur og er i god fysisk form.

- I alt er det nå over 140 mennesker ute og leter etter mannen og vi holder full trykk på leteaksjonen utover dagen, forteller Gjesdal.

Det er fint vær i Bergen, men nattetemparturen har vært lav, 3-4 grader i området.

Les flere nyheter fra Bergen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere