*Nettavisen* Nyheter.

Leter etter person med skytevåpen

Væpnet politi gjennomsøkte tirsdag formiddag Byhaven kjøpesenter i Trondheim etter en person med skytevåpen. Senteret er nå åpnet igjen.

23.09.03 13:04

Klokken sju tirsdag morgen fikk politiet melding om at en mann sov ved siden av en haug med våpen i kjelleren på Byhaven kjøpesenter i Trondheim. Politiet har funnet minst fire til fem våpen, rifler og hagler, men leter fortsatt etter mannen.

Frykter våpen på avveie
- Da vi kom, var den sovende mannen forsvunnet. Da stengte vi hele kjøpesenteret. Vi har ennå ikke fått tak i mannen, og vi er redde for at flere våpen kan være på avveie, sier operasjonsleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt, Jan Runderås, til TV 2 Nettavisen.

Leteaksjonen ble avblåst ved 10-tiden tirsdag formiddag, og Byhaven kjøpesenter holdes nå åpent som normalt.

- Ikke truende
Våpnene skal tilhøre en mann som eier en leilighet på toppen av kjøpesenteret. Denne mannen har blitt avhørt av politiet i Trondheim, men politiet ønsker ikke å kommentere om mannen er mistenkt for noe kriminelt.

Mannen skal ifølge Adressa.no være omtrent 35 år gammel. Han ble sist sett i heisen på kjøpesenteret, etter at en renholdsbetjent fulgte mannen opp fra kjelleren.

- Det er den siste observasjonen vi har av mannen. Han var ikke truende, sier operativ uteleder Roar Selvnes i Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Politiet ønsker ikke å kommentere om mannen er mistenkt for noe kriminelt, eller om han fortsatt er etterlyst.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.