RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leter etter savnet 20-åring

Sist oppdatert:
Politiet, Røde Kors og redningshunder leter tirsdag kveld etter en 20 år gammel mann som har vært savnet på Romerike siden søndag.

- Mannen ble formelt meldt savnet av familien ved midnatt mandag. Tirsdag ettermiddag fant vi mannens bil ved et skogsområde ved Mork på Romerike, opplyser operasjonsleder ved Romerike politidistrikt, Leif Greaker, til TV 2 Nettavisen.

Leter i skogsområde
Ifølge politiet er bilen nediset, og ser ikke ut til å ha vært brukt på en stund. Foreløpig konsentrerer letemannskapene seg om søk i området der bilen til savnede ble funnet.

Siste sikre observasjon av 20-åringen er gjort søndag formiddag.

Den savnede mannen som er blond og 180 centimeter høy, var iført sort hettegenser med gul skrift og en brun ytterjakke med en gul stripe da han forsvant.

- Vi har foreløpig ingen mistanke om at det ligger noe kriminelt bak forsvinningen, men konstaterer at mannen er borte. Nå håper vi bare på å finne ham snarest mulig, opplyser Greåker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere