RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leter fortsatt etter drapsvåpenet

Sist oppdatert:
Politiet i Vestfold leter fortsatt etter våpenet som ble brukt til å drepe den 26 år gamle sandefjordsmannen Kjell Anders Hoverud.

I dag, torsdag, blir en 24 år gammel kvinne og en 23 år gammel mann, begge fra Sandefjord, fremstilt for varetektsfengsling og siktet i forbindelse med drapssaken. Det opplyser politiadvokat Rina Stokke Charalampaki til TV 2 Nettavisen. Når det gjelder kvinnen, har hun allerede samtykket i fengsling.

En sjekket ut
En 31 år gammel mann fra Horten er sjekket ut av saken og løslatt.

- Vi anser ikke at han har noe med denne saken å gjøre, sier Stokke Charalampaki.

En annen av de mistenkte, en 18-åring, sitter allerede i varetekt i en annen sak. Han blir framstilt for varetekt i forbindelse med Hoverud-saken mandag.

En person er fortsatt etterlyst i forbindelse med drapet.

Obduksjonsrapport
Den foreløpige obduksjonsrapporten bekreftet at det er Kjell Anders Hoverud som er funnet død, men sier ikke noe klart om dødsårsaken. Liket av Hoverud ble funnet nedgravd i et grustak i Kodal i Vestfold sist fredag.

Politiet leter fortsatt etter drapsvåpenet.

Nekter skyld
Den 24 år gamle kvinnens forsvarer, advokat Espen Wangberg, sier til VG Nett at kvinnen er dypt ulykkelig og hevder at hun ikke har noe med drapet å gjøre. Hun kjente den drepte godt.

Samtidig som drapssaken i Sandefjord etterforskes for fullt, sitter kvinnens tidligere kjæreste på tiltalebenken i Arendal i forbindelse med drapet på den 27 år gamle Zia Anwar, som ble tatt av dage under et narkooppgjør på Stoa ved Arendal i fjor, skriver VG Nett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere