RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leter med undervannskamera

Letemannskapene finkjemmer Gudbrandsdalslågen med undervannskamera i håp om å finne flere spor etter savnede Per Armin Arrif (17).

- Det søkes i lågen med tre båter, det vil vi gjøre både i dag og i morgen, opplyser lensmann Jon Dohrn i Fron kommune til TV 2 Nettavisen.

I tillegg fortsetter den taktiske etterforskningen etter forsvinningen. Seks etterforskere jobber med saken i helgen.

Det er ikke funnet nye spor etter 17-åringen.

Onsdag fant letemannskapene et par joggesko i elven. Skoene er sendt til DNA-analyse, og politiet skal få svar på om de tilhørte Arrif eller ikke etter helgen. Dersom det viser seg at det er 17-åringens sko som er funnet døde, vil mulighetene for å finne ham i live bli ansett for å være små.

Arrif skulle på konsert med Åge Aleksandersen før han forsvant, men det er usikkert om han fikk kjøpt billett eller ikke. Politiet vil gå gjennom filmopptak fra kvelden for å lete etter spor. Så langt har hele 280 av de 300 festdeltakerne som løste billett meldt seg, og en rekke personer i savnedes omgangskrets er avhørt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere